Administratie- en adviesbureau Slomp
0592 262 330
Pand van Administratie- en adviesbureau Slomp

Wat ik doe

Ik kan de financiële administratie volledig voor u verwerken. Dit doen ik door handmatig uw gegevens in voeren maar ik kan dit ook geautomatiseerd verwerken. Indien u zelf uw financiële administratie verwerkt controleer en fiscaliseer ik deze, maak het jaarrapport en de aangifte inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting.

Startende bedrijven kan ik helpen bij het opzetten van hun begrotingen en periodieke verslagen.

Uw BTW aangifte maak en verzend ik per maand, kwartaal of jaar.

Uw loonadministratie kan ik voor u verzorgen.

Adviezen met betrekking tot al deze gebieden.

Coronavirus

Mocht u uw aangifte inkomsten belasting niet kunnen maken voor 1 mei, vraag dan uitstel. U kunt zelf uitstel vragen, maar dat kan ik ook voor u doen....

Lees meer
Administratie- en adviesbureau Slomp
Stationsstraat 119
9461GR GIETEN
0592 262 330
administratie@slomp.com